REEVES IN EUROPA

 

Het team van Reeves PR creƫert gerichte campagnes en marketingmaterialen die in vele landen en talen gebruikt kunnen worden. Onze overwegend in Brussel gebaseerde communicatie- en PR-teams helpen uw belangrijkste boodschappen over te brengen naar het juiste publiek.

Wij schrijven interessante, vaak technische verhalen in de Engelse taal en gebruiken woorden, afbeeldingen, video's en foto's om pakkende, fascinerende inhoud te produceren voor gebruik in traditionele media, online campagnes en sociale mediakanalen.

Onze benadering is flexibel en ons team werkt ofwel vanuit Brussel, op de vestigingen van de klant of in ons hoofdkantoor in Birmingham. Dit garandeert dat centrale communicatieteams in alle regio's waarin ze werken dezelfde boodschap kunnen uitdragen.

Wij kunnen u per project of campagne steunen, of helpen met doorlopende taken zoals het proeflezen van Engelse teksten, onze moedertaal.

Onze campagnes worden wereldwijd ingezet en ons team bestaat uit PR-professionals, voormalige journalisten, fotografen, videografen, designers en specialisten op het gebied van social media content. Voor media-evenementen en handelsbeurzen concentreren wij ons meer op ondersteuning van PR en communicatie dan op het plannen en beheren van het evenement.

Wij waarderen het belang van direct contact met onze klanten, maar voor dagelijkse besprekingen en communicatie gebruiken wij alle technologische mogelijkheden die ons ter beschikking staan. En omdat wij eens per maand in Brussel zijn, is het voor ons geen enkel probleem om besprekingen met potentiƫle nieuwe klanten in te plannen.

Talloze branches vertrouwen op onze expertise en wij voelen ons evenzeer thuis in de automobielindustrie, de bouwsector en de maakindustrie als in detailhandel, hospitality en het onderwijs.

 
 
Selfridges-Birmingham.jpg
Dunlop-Trucks-Birmingham-City.jpg